Spotlight: Elselien Epema

In november had ik de eer (opnieuw) samen te werken met Elselien Epema, een ‘bewuste business strateeg’ die zich specialiseert in ‘building a business that fits you like a glove’.

Altijd leuk als je met iemand werkt wiens idealen en manier van werken voor je gevoel op één lijn liggen met die van jezelf! Elselien schreef hier zelfs een blog over:

Working together alone: how to create collaborations that make you fly

Die blog is trouwens een voorbeeld van wat Elselien als geen ander kan: inzichten voor zelfstandig ondernemers toegankelijk, positief en inspirerend opschrijven. Het ‘verrek, da’s waar’-gevoel en het ‘ah, dus zó moet ik het aanpakken’-gevoel zijn bij het lezen nooit ver weg. Ben je ook zelfstandig ondernemer en bezig met hoe je je bedrijf op poten moet zetten – én hoe je je ‘beste weten’ optimaal in je bedrijf kwijt kunt – dan moet je zeker even een kijkje nemen.

En wáár we dan aan hebben gewerkt? Dat is nog even een verrassing, maar laat ik het zo zeggen: klanten van Elselien en/of geïnteresseerden in haar Kick Off Program kunnen binnenkort een extra kerstcadeautje tegemoet zien:).

Bedankt voor de samenwerking, Elselien! Het was me een genoegen. Want inderdaad, als je met de juiste persoon op een inspirerende manier zaken doet…it makes you fly.

One Reply to “Spotlight: Elselien Epema”

  1. Hi Rinske, wat leuk om te lezen. Was zeker weer goed om samen te werken. Fijn om jouw feedback op mijn werk te krijgen. Rake observaties en suggesties, waardoor er weer even een nieuwe deur opent, en ik weer geïnspireerd een nieuwe schrijfronde kon doen. Krijg leuke reacties op mijn ‘kerstcadeau’. Tot snel weer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *