Het Schrijfloket

Herkenbaar? Je zoekt een blogger voor je website. Maar je hebt met je bedrijf af en toe ook andere kleine schrijfklussen. Belangrijker nog: liever dan droog ‘content inkopen’, overleg je met iemand die zich betrokken voelt bij je onderneming. Gewoon, contact van mens tot mens. Over wat er nodig of juist niet nodig is. En vooral, over wat op dat moment past bij de kern van jouw bedrijf.

Op het vlak van content is het vaak een beetje of/of. Óf je koopt tegen een laag tarief teksten of blogs in, maar dan is de service meestal niet erg uitgebreid. Óf je besteedt al je tekstbehoeftes uit bij een bureau dat dag en nacht voor je klaarstaat, maar dan betaal je wel de hoofdprijs.

Met Het Schrijfloket wil ik de kloof tussen deze twee opties dichten. Vanuit mijn scherpe blik op de kern van jouw bedrijf, en hoe je die het beste kunt overbrengen, kan ik flexibel inspelen op je behoefte. De ene keer is dat een telefonisch consult, of een combinatie van schriftelijk advies en redactie op webteksten die je zelf schrijft. De andere keer is het een vast aantal blogs per maand. Of een nieuwsbrief. Of een tekstje dat even snel herschreven moet worden.

Consult? Redactie? Tekst? Blog? Het Schrijfloket is geopend!

Hoe het werkt
Ik ben elke maandag en dinsdag aan het werk voor De Core Business. Op die dagen plan ik het schrijven van blogs voor mijn vaste klanten in.

Daaromheen ben ik beschikbaar voor ‘ad hoc’ korte teksten, tekstadvies, etc. Bij aanmelding plan ik je tekst in op de eerstvolgende beschikbare plek en stuur ik hem direct die avond terug. Je eventuele commentaar verwerk ik dan weer de maandag/dinsdag erop. De turn-around voor teksten is afhankelijk van drukte en hoeveelheid feedback dus één a twee, dan wel vijf, werkdagen.

Als je klant wilt worden van Het Schrijfloket, inventariseren we eerst wat precies jouw tekstbehoeftes zijn en wat daarvoor de handigste vorm is. Dat kan bijvoorbeeld in een telefoongesprek. Vervolgens kunnen we altijd tussentijds weer bijsturen waar nodig!

Waarom gaat alles telefonisch of schriftelijk?
Ik heb een chronische ziekte, die me zo nu en dan beperkt qua energie. Voor mij is Het Schrijfloket de ideale vorm om mijn talent – het in tekst omzetten van de kracht van jouw bedrijf – te delen met de wereld!

Interesse? Stuur een mail of bel om te overleggen over de mogelijkheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *