Testimonials

Wat me in Rinske onder andere aansprak is het statement op haar site: ‘van goede bedoelingen naar klare taal.’ We gingen met haar in zee om onze visie op trainingen leiderschap te verhelderen. Daarbij gaat het namelijk niet in de eerste plaats om wat we doen (het programma en de instrumenten) maar vooral om wat we ‘zijn’. Maar hoe verwoord je zoiets?

Rinske heeft in dit proces scherp gecoacht: analytisch sterk, erg invoelend, dichtbij maar scherp om ook de ‘harde noten’ te kraken. Ze heeft onze inhoud en ‘goede bedoelingen’ snel boven water gehaald. En dat niet alleen; ze heeft ze ook nog vakkundig omgezet in helder schrijfwerk. Klare taal dus.

Ik ben onder de indruk. Bijzondere ontmoeting, mooi resultaat. Rinske blijft in ons netwerk!
Dick Nijman
Taberna, Training & Coaching

Ik brainstormde met Dick over de richting van de nieuwe trainingen
Praktisch Nieuw Leiderschap, en schreef de bijbehorende brochure.

Rinske heeft voor de HKU meegewerkt aan diverse communicatiemiddelen. Rinske werkt met groot enthousiasme en kan goed out of the box denken. Ze levert kwalitatief hoogstaand werk af.
Germaine Baijer
Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Ik dacht o.a. mee over het concept voor een nieuw magazine voor aankomende studenten (24/7) en gaf van daaruit de complete tekstuele inhoud vorm als tekst- en eindredacteur. Ook managede ik het project wat betreft planning en aansturing copywriters.

Mijn website drukte niet uit wat ik wilde, maar ik wist ook niet hoe ik dat kon veranderen. Na een tip heb ik Rinske benaderd en mijn probleem voorgelegd. Ons gesprek was op een goede manier confronterend. Rinske wist precies te destilleren wat mijn professionele wensen, missie en visie waren – maar het bleek ook dat die op de ‘oude’ website nog niet erg naar voren kwamen.

Na dit gesprek ging Rinske voor mij aan de slag. Haar kracht ligt zowel in haar vloeiende schrijfstijl als in haar sterk invoelend vermogen. Ze combineert intuïtie met een goede kijk op het commerciële doel van de tekst of website. Ze is zelfs meegeweest naar mijn webmaster om mijn wensen naar hem toe te vertalen in technische aanpassingen.

Nu staat er op mijn website precies wat ik wil. En: de eerste klant via mijn ‘website nieuwe stijl’ is binnen!
Diane Stinissen
La Luna – Praktijk voor energiewerk

Ik schreef een missie-/visiedocument voor Diane
en hielp haar om haar website en een brochure daarop aan te passen.

Uit de inbox: emailreacties

Perfect, heel verfrissend. […] Ziet er uitstekend uit. Ik ben erg tevreden.
Abkader Chrifi
Le-Succès Multicultureel Empowerment

Abkader maakte met zijn bedrijf een professionaliseringsslag, en wilde zijn teksten daarbij aanpassen. Ik schreef o.a. een brochure, webteksten en brieven..

Geweldig, wat heb je dat mooi kort en bondig weergegeven!
Jacoba van Marrum
De Inspiratiebank

Jacoba wil met De Inspiratiebank zingevingstrainingen voor minderheidsgroepen aanbieden. Ik hielp haar o.a. met het schrijven van wervende brieven voor sponsoring.

.Allereerst heb ik wederom genoten van de frisse blik die je op onze ‘vastgeroeste’ teksten werpt. […] Al met al ben ik erg tevreden.
Germaine Bayer
HKU

De HKU zocht naar een nieuwe, frisse insteek voor de wervende en informatieve teksten in o.a. de Studiegids en informatiebrochures voor verschillende richtingen.