Website Diet Groothuis!

Mag ik even opscheppen? Integratie van twee verschillende blogs, een Twitterfeed en functies die op verschillende pagina’s op verschillende plekken staan…en dat alles in een ontwerp dat er juist niet technisch uitziet, maar rustig, organisch en vrolijk.

We hebben het over de nieuwe website van schrijver en blogger Diet Groothuis, en het bovenstaande is een samenvatting van haar briefing (nou ja, vertaald door mij:)). Of met andere woorden: een samenvatting van de uitdagingen die ik bij de bouw van deze website ging tegenkomen.

Dit was technisch de ingewikkeldste website die ik tot nu toe heb gebouwd, en ik was vergeten hoe leuk ik het vind. Hoe meer uitdaging, hoe beter! Af en toe zat ik flink te puzzelen, maar met de hulp van verschillende obscure tutorials online én die van een vriend op zijn tijd, is het me gelukt! Alles zit erin, het ontwerp klopt, en het belangrijkste: Diet is blij.

En nu mis ik het gepeuter met php-codes…
Dus heb je een website nodig, of ken je iemand die er één nodig heeft? Ben je op zoek naar de combinatie van een technisch solide ontwerp én een verfrissende, creatieve invalshoek? Mail me dan. Anders zit ik weer de hele winter alleen aan lettertjes te peuteren (ook leuk hoor!).

Bekijk hier de gloednieuwe website van Diet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *